Huden är kroppens största organ:

Den skyddar kroppen mot omgivningen. Detta skydd är det viktigt att vi sköter på bästa möjliga sätt. Det finns många olika hudtyper. Mannens hud är oftast grövre och tåligare. Kvinnans hud är oftast finare, men hon får tyvärr lättare problem med den. Många kvinnor har känslig, sensitiv hud. Därför är val av hudvårds produkter mycket viktigt. För att din hud verkligen få den bästa hudvård som den behöver, säljs Exuviance produkter endast hos hudläkare och hudterapeuter, som gratis analyser Din hud och rekommenderar lämpliga produkter. Exuviance är professionell hudvård för den moderna kvinnan och mannen som har höga krav på resultat, men inte vill at det skall var dyrt eller besvärligt.

Exuviance: en dagkräm som har allt!

Exuviance nya dagkräm ger huden massor av nödvändig fukt. Hudens celler får näring så att huden håller sig ung und fräsch.

Den innehåller antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler, och solfilter som förhindrar för tidigt åldrande av huden. En komplett dagkräm som gör att Du håller Din hud frisk och fräsch i många år. En exklusiv dagkräm till ett mycket rimligt pris.


Du kanske gillar detta?