Hälsa:
L.A må vara en del av USAs mardrömsland när det gäller hälsa (all ohälsosam mat och lite motion) men i L.A bor ju alla kändisar så det är även hög kvalitet på det som är trendigt inom skönhet och hälsa: yogacenter, danscenter, spa, vegan/raw food/organiska restauranger och matbutiker. Älskar det, helt fantastastiskt!Några av mina L.A hälsofavoriter:
Pink Iron http://www.idahollywood.com/
IDA http://www.idahollywood.com/
Golden Brigde Yoga
Melrose Pilates
Trader Joe’s
Whole food store
Erewhon Natural Food Market
Farmers Market, The Grove
Jamba juice
Urth Caffé

Stränderna:
Helt underbara långa, vita stränder som är så enormt stora att oavsett hur mycket människor det är finns det alltid plats för att dra sig undan och bara njuta av havets bris eller den vackra solnedgången.
Favoriter:
Venice, Newport och Malibu beach

Utelivet:
Grymt helt enkelt. Om man är på rätt ställe, ser bra ut eller känner rätt personer vill säga. Annars blir en utekväll i Los Angeles lätt en katastrof :(

Mina favoritställen:
Teddy’s
Voyeur
MI-6
Bardot
Skybar
Myhouse

Roosevelt Hotel

Shopping:
Shoppingen här är fantastisk!

Melrose Ave: Mysiga gator med trendiga butiker, favoritkändisstället Fred Segal och mycket Vintage. Löv it!
Beverly Center: Har allt ett köpcenter ska ha. Är enormt. Bästa!
The Grove: Mysigare shoppingställe finns inte! Måste besökas om man är i Los Angeles.
Rodeo Drive: Även om jag inte har ekonomin är det kul att leka Julia Roberts och strosa runt i alla superfancy butiker.
Vintagemarknad: Varje söndag är det en fantastik vintagemarknad på Fairfax, nära Melrose Ave

The Hills:
Man måste ta sig upp i Hollywood Hills om man är här, med bil eller hika. Griffith Park är riktigt fint. Otroligt mäktig utsikt över Los Angeles och Hollywoodskylten, och jättevackra hus att titta på. Helt otroligt underbart..

Boendestandard:
Det snarare regel än lyx att det ingår gym, pool och jacuzzi i lägenheterna här. Jag klagar inte..

Vädret:
Sunny L.A, behöver jag säga mer ;) ?!

Frisörsalonger:

Jag har hittat så fantastiskt proffsiga frisörer här!! (Bland annat blivit klippt av Brad Pitt, Lindsay Lohan och George Clooneys frisörer.)

Finare i håret än någonsin! (ångrar dock min spontanta go back 2 dark flipp men annars så.. Kommer vara såå kräsen när det gäller frisörer nu!

Öppna, avslappnade människor:
Även om det finns mycket L.a stereotyper här så är människorna generellt så laid back, sociala och hjälpsamma. Älskar att mjukiskläder alltid funkar. Har praktiskt taget bott i alla mysiga college tröjor, gympa skor och träningsbyxor, älskar det!

Musik- Mecka:

Varit så otroligt roligt att få hålla på med musik här i Los Angeles, helt helt rätt ställe om man har passion för musik!! Vare sig det handlar om att gå på konserter, kolla in musikbutiker, producera, sjunga, leta bandmedlemmar, få inspiration.. Allt finns- och det är hög standard!!!


Du kanske gillar detta?