Smink som ger ett naturligt utseende ökar i popularitet på grund av de eleganta och feminina former som det framhäver. 2010 års vår ochsommarvisningar lägger tyngd på naturlig skönhet så låt dig inspireras av de vackra modellerna.Det verkar som att naturalism är en av de hetaste trenderna denna vår och sommarsäsong. En naturlig look förstärker den naturliga skönheten och skapar ett oskyldigt utseende, en look som passar alla åldrar.

Denna bara makeuplook passar alla tider på dyngnet och även för formella och mindre formella tillfällen. De feminina dragen och naturliga utseendet kan ytterligare förstärkas med ljus smink och ljusbrun ögonskugga för att åstadkomma en enkel men kraftfull effekt som varje kvinna skulle kunna dra nytta av.

2010 års vår och sommarkollektioner matchar den feminina och naturliga makeupstilen perfekt. Den stil och elegans som har varit bas för var vår och sommarkollektion balanseras av sminkningens elegans.

Se till att du gör en djupgående peeling innan du applicerar sminket så att du får ett jämt resultat, applicera sedan en foundation med hjälp av en sminksvamp, en pensel eller dina fingrar och fixera det med genomskinligt puder.

När det gäller ögonsminkning så är mjuka skuggor lösningen. Peach, copper och soft pink är de populäraste färgerna då de passar bra med de flesta hudtoner och skapar en enkel men attraktiv look.

Rosen eller bruntonad blush ger lite extra färg och definition på kindbenen och ger ett mjukare utseende. För att ge ögonen ett ljusare och större intryck kan du lägga på en vit eyeliner. För att ge ett komplettera looken kan du applicera en gnutta maskara på de övre ögonfransarna och avsluta med ett läppfärgat läppstift.

Om du är ute efter en enkel men ändå attraktiv sminkning som förstärker din femininitet och skönhet välj då den enkla makeupstilen som visas på 2010 års vår och sommarmodevisningar.


Du kanske gillar detta?