Kläder

Kort, kortare, kortast är de tre ord som lättast kan sammanfatta den hetaste trenden sommaren 2010. Blommigt och feminint är också en del av modet denna sommar, med andra ord, delar av 60-talet är tillbaka!Förutom 60-talets blomstrande mode är även naturen inspiration för sommaren, framförallt havet. Vitt och blått i olika nyanser mixade i olika design skapar dramatiska outfits som inte är något för klena personligheter. Även naturfärgat i sin egen skinton är trendigt i sommar. Folk kommer undra, har hon kläder eller inte!

Accessoarer

Förutom kläder har även bälten, väskor, smycken och solglasögon sin tydliga plats i sommarens outfit. Accessoarer kan aldrig bli för mycket!

Vad gäller väskor bör en modemedveten tjej satsa på flerfärgat, glöm det tråkiga khaki, vitt och svart och satsa på blommor och färger. Precis som med kläderna så är smyckena inspirerade av moder jord själv, pärlor, trä  och bländande bärnsten bör smycka solbrända kroppar i sommar.

Viktigast av allt är dock, både bland kläder och accessoarer, eko-trenden som smäller allra högst i år. Köp ekovänliga kläder och vi kan alla hjälpas åt att skapa en bättre miljö.


Du kanske gillar detta?