Weekend resa
Weekend resa utanför Europa Utanför Europa är de populäraste resemålen för en long weekend resa New York och andra storstäder i USA.
http://www.spa-info.se/weekend_resa/Boka spa resa
Om du vill ha en romantisk spa resa eller bara åka med en vän erbjuder många spa anläggningar speciella duo behandlingar där ni får sitta bredvid varandra under hela behandlingen. Spa i Sverige eller utomlands? Innan du börjar leta efter spa anläggningar bör du tänka över vart du vill åka.
http://www.spa-info.se/boka_spa_resa/

Spa i Sverige
Där kan du kombinera din spa resa med gym, golf, gruppträning och squash och njuta av en god måltid med GI-profil.
http://www.spa-info.se/spa_anläggningar_sverige/

Spa weekend
Om du bor i Stockholm och vill åka på en romantisk spa weekend men inte har tid och lust att åka allt för långt är Yasuragi Hasseludden ett perfekt alternativ med sin avslappande japanska stämning. Här är priserna ofta hälften så dyra som i Sverige och personalen är lika välutbildad och kvalitén lika hög som i Sverige.
http://www.spa-info.se/spa_weekend/

Romantisk weekend
Om ni vill vandra och njuta av vacker natur kanske en romantisk weekend på Island med sin häpnadsväckande natur eller Storbritannien med dess gröna slätter lämpar sig för er. Bestäm i förväg vad ni vill få ut av er resa. Romantisk spa weekend Om du vill åka på en romantisk spa weekend behöver du inte begränsa dig till Sverige, alla storstäder som Paris, Prag, Rom och Venedig har sina egna spa anläggningar.
http://www.spa-info.se/romantisk_weekend/

Guiden till weekend och spa anläggningar
Du kommer även hitta information om olika weekend resor, såsom romantisk weekend till London eller en avkopplande helg på ett spa i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vi kommer ge dig tips på var i sverige du kan hitta en spa anläggning.
http://www.spa-info.se/

Guiden till weekend och spa anläggningar
Därför vill vi dela med oss av våra erfarenheter, så att även du ska kunna avnjuta en riktigt skön spa weekend. Vi kommer ge dig tips på var i sverige du kan hitta en spa anläggning.
http://www.spa-info.se/hem/

Spa historia
Fyra tyngdpunkter som ligger i fokus hos alla spa i Sverige är hälsosam föda, träning, mental balans och bra ansikts- och kroppsvård.
http://www.spa-info.se/spa_historia/

Spa Stockholm
Den avslappnande stämningen och vackra miljöerna i Yasuragi Hasseludden spa gör att det passar perfekt som en romantisk weekend för er som vill åka på en spa weekend med er käraste.
http://www.spa-info.se/spa_stockholm/

Spa utomlands
Det går ofta bra att kombinera spa resan med andra önskemål som solsemester i Thailand eller vandring på Irland. Där är priserna ofta hälften så dyra som i Sverige, och det går snabbt och billigt att ta sig dit.
http://www.spa-info.se/spa_utomlands/


Du kanske gillar detta?